onze missie

Jij, ik, wij zijn deel van het Geheel.

Moon Mystery School wil vrouwen inspireren en aanmoedigen om in hun unieke kracht te gaan staan, hun stem te laten horen en hun volledige potentieel te leven.

Wij bouwen aan een inclusieve en ondersteunende community van vrouwen die co-creëren, elkaar empoweren en elkaars successen vieren.

Stuur een berichtje

It takes a village…

Groei en ontwikkeling als individu vraagt de betrokkenheid van een bredere community. Wij geloven dat community een essentiële rol speelt bij allerlei belangrijke aspecten en overgangen in je leven. Denk aan moederschap, seksuele initiatie, menarche en het ervaren van je cyclus als creatieve kracht, geboorte geven en laten sterven, omgaan met ziekte en het vieren van het leven. Wij zien vrouwen hierbij als voorlopers, als diegenen die het voor-beeld creëren. In deze rol als voorlopers tonen vrouwen de weg en inspireren ze anderen om het beste van zichzelf te worden en hun eigen potentieel te omarmen.

het mysterie

As above, so below

In verschillende culturen en spirituele tradities worden planeten en de Maan geassocieerd met (vrouwelijke) energie en kracht. Zo is het ritme van de Zon symbool voor de cyclische aard van het leven zelf, geven de fasen van de Maan het vrouwelijke ritme weer en is de VenusCyclus de blauwdruk voor Inwijding.

intuïtie, emotie en creativiteit

Eigenschappen die vaak met vrouwelijkheid en de Maan worden verbonden.Wij voegen daar de immense kracht van Durven te laten Sterven aan toe.

reflectie en de taal der tekens

Het natuurlijke Ritme als jouw spiegel en jij in harmonie met de cycli van het leven.

Oprichtster

Karin

Persons

Welkom!

Mijn levenspad heb ik toegewijd aan het ont-dekken van en delen over de Mysteriën:
vrouwelijke Mysteriën, BloedMysteriën, TempelMysteriën, InwijdingsMysteriën….

Ik ben priesteres, biomedisch wetenschapster en schrijfster, en ook moeder, geliefde, social media strateeg, heks, onderneemster en vooral…. mijzelf.

It also takes a village…
…to raise a teacher

Ik ben trots om hier de namen van de vrouwen te noemen van wie ik heb kunnen leren en die op allerlei manieren hebben bijgedragen, ook in de niet gemakkelijke momenten, aan mijn Zijn en aan mijn Weten.

In mijn spirituele Lineage sta ik op de sterke schouders, groei ik op de wortels van:
Kathy Jones
Klara Adalena en
Charlotte Norell.

En, natuurlijk, zijn er eindeloos veel meer mensen, teachers, boeken, cursussen en meer die mij als mens, als vrouw, als priesteres, als healer en als teacher gevormd en geinspireerd hebben.

De drie namen hierboven, deze triniteit van vrouwen, wil ik hier graag eren;
ze zijn voor mij persoonlijk op die momenten van mijn leven precies de juiste persoon op de juiste plaats geweest.

I dare you…

Om jouw spirituele Lineage, in de vorm van een (vrouwelijke) triniteit, – niet meer en niet minder -, te benoemen op jouw website, C.V. en/of socials.

Laten we trots Lineage bouwen!

vrouw zijn

Ontdek de diepten van je innerlijke wijsheid

  • Transformatie
  • Sisterhood
  • Cyclisch
  • Esoterische kennis
  • Oude wijsheidstradities

  • Mysteries 

Stay in the loop

Een beetje magie in je inbox

6400

verbonden vrouwen

2014

het jaar waarin dit idee geboren werd

3,83

miljard vrouwen op deze aardbol